Βραβεία

Αξίες Διατροφής που Βραβεύονται!

Ο όμιλος ΑΫΦΑΝΤΗ, εδώ και χρόνια, παράγει εκλεκτά κρέατα, προϊόντα κρέατος και αλλαντικά ανώτερης ποιότητας.

Η επιβράβευση ήρθε με την απονομή των δεκαεφτά συνολικά βραβείων αντικατοπτρίζοντας έτσι τη διαρκή προσπάθεια του ομίλου Αϋφαντή για δημιουργία, ανάδειξη παραδοσιακών γεύσεων, καινοτόμων προϊόντων κρέατος κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη 2η και 3η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων και Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της έκθεσης MEAT DAYS. Πρόκειται για τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα και έχει ως αντικείμενο το κρέας και τα προϊόντα του.

Διαθέτουμε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα μπορεί και εγγυάται την ποιότητα για την πρώτη ύλη, το κρέας, σε όλα τα στάδια από την εκτροφή μέχρι την τελική επεξεργασία του.

Με τον τρόπο αυτό και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα και καινοτόμες τεχνολογίες, διατηρούνται αναλλοίωτα το άρωμα και η αυθεντική γεύση όλων των προϊόντων.

Στον όμιλο ΑΫΦΑΝΤΗ έχουμε μάθει πως η εμπιστοσύνη κερδίζεται μόνο με συνεχή προσπάθεια. Η επιβράβευση ήρθε με τα δεκαεφτά συνολικά βραβεία που απονεμήθηκαν στον όμιλο κατά τη 2η και 3η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων και Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας».

Αναλυτικά, τα προϊόντα στα οποία απονεμήθηκε το Χρυσό βραβείο ποιότητας, είναι ο Καβουρμάς μόσχου, το κεμπάπ, το χοιρινό σουβλάκι, τα Λουκάνικα του χωριού, τα παραδοσιακά Λουκάνικα και το χειροποίητο χοιρινό σουβλάκι, το Αργυρό στα Λουκάνικα με ελιές Αγρινίου, στα χωριάτικα Λουκάνικα και το Χάλκινο στο Παριζάκι. Από τις διακρίσεις δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η γνωστή πλέον σειρά καπνιστών προϊόντων της ΑΫΦΑΝΤΗΣ η οποία ξεχωρίζει για τα εκλεκτά τεμάχια κρέατος, την εξαιρετική ποιότητα, το άρωμα και τη γεύση της. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν το Καπνιστό Νουά Μόσχου με Χρυσό βραβείο, το Καπνιστό Ψαρονέφρι , η καπνιστή μπριζόλα μόσχου, η σπάλα γεμιστή με πιπεριά, με Αργυρό και η Σπάλα χοιρινή καπνιστή με Χάλκινο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα ΑΫΦΑΝΤΗΣ ξεχώρισαν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα πολλών παραγωγών αναγνωρισμένων από τους καταναλωτές. Η αξιολόγηση έγινε σε πολλά διαφορετικά επίπεδα,όχι μόνο με γνώμονα τη γεύση, αλλά σε περισσότερα από 60 σημεία, όπως το άρωμα, η εμφάνιση, η σύσταση, το χρώμα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν για την εταιρεία μια ακόμη επιβράβευση αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών της για καινοτόμα, γευστικά και κορυφαία ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

Τη μεγαλύτερη όμως επιβράβευση για την ΑΫΦΑΝΤΗΣ αποτελεί η καθημερινή προτίμηση των καταναλωτών.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *