Παριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ”!

Η εταιρία «ΑΫΦΑΝΤΗΣ», που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χορηγούς του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε σήμερα Δευτέρα (16/12) ένα νέο προϊόν, ως αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας και σχέσης που έχει με την ομάδα. Το παριζάκι «ΠΑΝΕΤΟΣ».

Σε εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, που από το 1978 δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα του κρέατος, προσκεκλημένοι ήταν διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας και το σύνολο των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προϊόντος που φέρει το όνομα της μασκότ του Παναιτωλικού και απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους – καταναλωτές.

parizpanetos-002 parizpanetos-007 parizpanetos-009 parizpanetos-011 parizpanetos-040

Ο κ. Γιώργος Αϋφαντής καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Στην σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Ως χορηγοί της ομάδας αρκετά χρόνια, επιδιώκουμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια του Παναιτωλικού. Παρουσιάζουμε σήμερα ένα νέο προϊόν που έχει σχέση με τον Παναιτωλικό. Το παριζάκι «ΠΑΝΕΤΟΣ». Εύχομαι οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού να αγκαλιάσουν το παριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ” όπως έχουν αγκαλιάσει και την ομάδα και τα αποτελέσματα να είναι καλά. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, τη διοίκηση, το φίλαθλο κόσμο και όσους στηρίζουν τον Παναιτωλικό. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο κ. Φώτη Κωστούλα για τη συνεργασία και τη βοήθεια της υλοποίησης της ιδέας που είχαμε».

parizpanetos-043 parizpanetos-044 parizpanetos-046 parizpanetos-048 parizpanetos-050 parizpanetos-051

 

 

 

 

 

Εκ μέρους της διοίκησης το μέλος της κ. Θωμάς Σπύρου, αναφέρθηκε στα πολύ καλά αποτελέσματα της συνεργασίας που οδήγησαν στη δημιουργία του νέου προϊόντος, τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός θέλει να ανταποδίδει τη στήριξη που του παρέχουν οι επιχειρήσεις της περιοχής.
Οι ποδοσφαιριστές μέσω των αρχηγών τους παρέδωσαν στον κ. Αϋφαντή φανέλα με τις υπογραφές τους και ο οικοδεσπότης φρόντισε να γευτούν όλοι το νέο εύγευστο και ποιοτικό προϊόν, το παριζάκι «ΠΑΝΕΤΟΣ».

parizpanetos-004 parizpanetos-005 parizpanetos-010 parizpanetos-012 parizpanetos-014 parizpanetos-017

 

 

 

 

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές ιστοσελίδες που έκαναν αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός.

AGRINIONEWS.GR

AGRINIOPRESS.GR

PANETOLIKOS.GR

PANAITOLIKOS1926.GR

GAZZETTA.GR

SPORTDOG.GR

SPORT24.GR

SENTRAGOAL.GR

INEWSGR.COM

1 2 3 4 5 6

 

 

 

7 8 9 10 11 12

Contact Us

Contact Form

'Ονομα (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα

ΟΜΙΛΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗ

Η εταιρεία ΑΥΦΑΝΤΗΣ είναι μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, η οποία διαθέτει δικές της φάρμες εκτροφής ζώων, βιομηχανικό σφαγείο, σύγχρονο εργοστάσιο, καταστήματα λιανικής πώλησης και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων.

Όμιλος Αυφαντή – Κεντρικά Γραφεία
Γέφυρα Αχελώου, Αγρίνιο Τ.Κ. 30100

Τηλ: (+30) 26410.91990
Fax: (+30) 26410.91999

E-Mail: info@aifantis.gr
Web: www.aifantis-group.com/

Social Media