Αρθρο στο www.aerasnews.gr για την Συμμετοχή στην έκθεση FOOD EXPO 2015

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Αϋφαντή στη 2η FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 16 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το περίπτερο του Oμίλου Αϋφαντή υποδέχτηκε πλήθος κόσμου σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν θερμή και η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε κλίμα χαρούμενο και οικογενειακό οι ιδιόκτητες και το προσωπικό του ομίλου πραγματοποίησαν πολλές και σημαντικές επαφές με επαγγελματίες του χώρου απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, δείχνοντας τη δυναμική διάθεση του ομίλου για εξωστρέφεια, προώθηση των εκλεκτών και καινοτόμων προϊόντων που παράγει και περαιτέρω ανάπτυξη των δικτύων πώλησης.

ayfantis-1024x764

Contact Us

Contact Form

'Ονομα (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα

ΟΜΙΛΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗ

Η εταιρεία ΑΥΦΑΝΤΗΣ είναι μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, η οποία διαθέτει δικές της φάρμες εκτροφής ζώων, βιομηχανικό σφαγείο, σύγχρονο εργοστάσιο, καταστήματα λιανικής πώλησης και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων.

Όμιλος Αυφαντή – Κεντρικά Γραφεία
Γέφυρα Αχελώου, Αγρίνιο Τ.Κ. 30100

Τηλ: (+30) 26410.91990
Fax: (+30) 26410.91999

E-Mail: info@aifantis.gr
Web: www.aifantis-group.com/

Social Media